Adaptacija poslovnega prostoraAdaptacija poslovnega prostora- privabite nove stranke

Zakaj se sploh odločiti za adaptacijo poslovnega prostora? Odgovor je preprost, namreč prenova poslovnih prostorov blagodejno vpliva na stranke, ki vstopijo v nov in svež prostor kjer se počutijo dobro.
Pri nas adaptacija poslovnega prostora preprosto pomeni, da vam naredimo celotno prenovo poslovnih prostorov ali drugače imenovano obnovo na ključ. Vse več strank pa se odloča tudi za delno prenovo ali osvežitev poslovnih prostorov kot je na primer adaptacija parketa.

 

 

Prenova poslovnih prostorov lahko vključuje tudi adaptacijo parketa

Adaptacija poslovnega prostora obsega vsa dela, ki so potrebna za kvalitetno prenovo, tako lahko izbirate med

  • Polaganje talnih in stenskih oblog
  • Zidarska in krovna dela
  • Adaptacija parketa
  • Polaganje ploščic
  • Zamenjava elektro in vodovodnih napeljav
  • Odvoz starega pohištva
  • Montaža novega pohištva
  • Možna je tudi adaptacija kopalnic.

 

 

Celovita adaptacija poslovnih prostorovKako poteka in koliko časa traja adaptacija poslovnega prostora

Pred samo adaptacijo je potrebno opraviti meritve prostorov in izdelati podroben načrt dela. Če je potrebno obnoviti več poslovnih prostorov, vedno načrtujemo delo postopno korak za korakom. Potrebna je posebna natančnost in učinkovitost pri delu, saj se v veliki večini adaptira prostore, ki so v najemu ali so pred najemom.
Z uspešnim načrtovanjem lahko tudi okvirno določimo kdaj bo delo končano. Poleg načrtovanja del vam lahko svetujemo tudi pri izbiri materialov za adaptacijo parketa in vam svetujemo pri nakupu pohištva.

 

 

Adaptacija poslovnega prostora lahko zahteva še večjo natančnost kot prenova stanovanja

Naša prednost, ki nas pri adaptaciji poslovnega prostora loči od konkurence je naša vsestranskost. Trudimo se, da za naročnika lahko izvedemo vsa dela, ki so potrebna v sklopu prenova poslovnih prostorov, ne glede na naravo dela. Če tudi se boste odločili le za adaptacija parketa bomo delo izvedli hitro in učinkovito, saj se zavedamo kako pomembni so roki.
Za nami so dolgoletne izkušnje tako na področju prenove poslovnih prostorov in stanovanj ter adaptacije kopalnic. Zato nam zaupajte in ne bo vam žal, saj pri nas velja načelo če je na koncu zadovoljen naročnik, bomo zadovoljni tudi mi, kot izvajalci.