PRENOVA SPLETNE STRANI IN DESIGN SPLETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: VMD gradbeništvo d.o.o. iz Ljubljane

Prenova spletne strani in prenova spletne trgovine

Prenova spletne strani je večplastno poseganje v obstoječo spletno stran. Prenova internetne strani ali internetne trgovine se pričen pri pregledu kode in pri tehničnih elementih . Napravi se tako imenovana tehnična optimizacija . Drugi element prenove je design spletne strani. Pri designu se velikokrat vprašamo kako in koliko spremeniti podobo in obliko spletne strani ali internetne trgovine, da bo za obiskovalce videti nova pa vendar jo bodo zaznali kot tisto, ki jo poznajo. Pomeni, da ne spremenimo do take mere, ki bo pri obiskovalcih povzročila zaznavanje čez diferencialni prag zaznavanja. Spletno oblikovanje strani kot dodatni pomemben dejavnik k všečnosti, enostavnosti in intuitivnem iskanju za obiskovalca. Prenova spletne strani v začetnih fazah poteka tako kot izdelava sama. Ker pa ima že urejene vsebine, določeno strukturo, osnovno CGP podobo , gre za prenovo elementov, osvežitev vsebin, osvežitev novih slik in video posnetkov…… Cilj je trgu in obiskovalcem ponuditi orodje, ki ga bodo radi uporabljali , se vračali in dobili podatke in informacije, ki jih želijo samo v nekaj klikih.

Vsisi
 
VMD

Prenovite vaš dom ali vaše stanovanja s pravimi strokovnjaki.

V podjetju VMD gradbeništvo d.o.o., Ljubljana, poskrbimo da je projekt prenove, sanacije ali obnove stanovanja, hiše ali drugega objekta narejeno v roku in strokovno. V podjetju VMD d.o.o. izvajamo od manjših rušitvenih in zidarskih del, zasteklitve, keramičarska dela, mizarske storitve do inštalacijskih del in še več. Zavedamo se da sta čas in kakovost za naročnika ključnega pomena. Nemalokrat naročnik nima nadomestne lokacije, kjer bi lahko bival v času prenove stanovanja. Zato sta hitrost in učinkovitost pri prenovi ključna.

 

Izdelava CMS spletnih strani

Izdelava CMS spletnih strani kaj je to ? Vsaka spletna stran in spletna trgovina sta zgrajena na določeni osnovi –CMS-ju Za izdelavo se lahko uporabljajo odprtokodni CMS ( content management sistem ) . Ali je lahko CMS tak , da je spletna stran minimalistična ? Minimalizem na spletu lahko pomeni, da ima spletna stran ključne podatke za obiskovalca in je dovolj dobra, da se uvršča na prve pozicije na Google. Spletno oblikovanje strani ne glede ali so minimalistične , spletne trgovine ali samo landing pages je odraz in podoba podjetja, kot jo bodo videli obiskovalci ter presojali. Oblikovanje –design spletne strani naredi unikatno sporočilnost in se loči od ostalih konkurentov.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Eko Stil Izdelava spletne strani Okna Kli Izdelava spletne strani Figura Izdelava spletne strani Orodje in dom Izdelava spletne strani Tinde Izdelava spletne strani Kuhinje Erjavec

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.