Novogradnja - Dvojček v Polju

1. V mirni ulici, le nekaj korakov stran od Novega Polja in Zaloga prodajamo stanovanjsko hišo-dvojček. Zelo domiselno razporejeni prostori dajejo možnost izdelave udobnega bivanja, za družine kot za posamezne pare, ki si želijo zatočišče v mirnem koncu v naravi, vendar še vedno blizu Ljubljane.

 

2. Lega objekta in okenskih odprtin, V, Z, zagotavlja dovolj svetlobe skozi ves dan. V neposredni bližini se nahajajo športna igrišča, kolesarske steze, le ovinek stran pa vsa potrebna infrastruktura kot so trgovine, šole, zdravstveni dom in vse ostalo, kar je potrebno za kvalitetno bivanje. Hitri dostop do obvoznice on Zaloške ceste pa vas poveže z mestnim utripom.

 

3. Vsi materijali uporabljeni pri gradnji so višjega kakovestnega razreda. Enota je energijsko zelo varčna, z odlično izolacijo in streho. Vsi priključki so na objektu. Novozgrajeni objekt, z izredno kvalitetnimi materijali se prodajajo v 4 podaljšani gradneni fazi, možnost izdelave, na ključ, oziroma po dogovoru.

 

4. Objekt bo dokončani do 4 faze, ki je z zunanje strani dokončan, notranjost pa se uredi za znanega kupca. Stanovanjska enota -dvojček (P+N) A1 in A2 neto tlorisne površine 158,63m2, dvorišče-parkirišče za 3 avtomobile kompletno z nadstreškom, terasa 14m2+ zelenica cena za enoto 330.000€ oziroma 2080,00€/m2.

 

PROJEKTI ZA DVOJČKE (PDF)

 

Galerija adaptacij stanovanj