Obnova stanovanja- Zakaj izbrati podjetje VMD?

Obnova stanovanja je naša vrlina, saj to počnemo že vrsto let in našo kvaliteto lahko potrdi tudi dolg seznam referenc. Poleg celotne adaptacije stanovanja pa vedno poskrbimo tudi za male detajle, ki jih na prvi pogled ni mogoče opaziti. Zato si včasih vzamemo tudi kakšen dan ali dva več, da je obnova stanovanja resnično opravljena natančno in zadovoljivo. Predvsem pa je celovita prenova stanovanja skupaj z nami dobra odločitev, saj vedno izberemo ugoden material ter smo znani po hitri in kakovostni izvedbi.

 

 

Celovita prenova stanovanja v LjubljaniKako poteka celotna adaptacija stanovanja in koliko stane (Prenova stanovanj Ljubljana in preostala Slovenija)

Pred obnovo stanovanja najprej naredimo natančne izmere vseh prostorov in sestavimo načrt. Načrt naredimo v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Sestavimo predračun in začnemo s celotno adaptacijo stanovanja. Cena celovite prenove stanovanja ali adaptacije starega stanovanja je odvisna od zahtevnosti projekta in velikosti našega domovanja.

 

 

Celovita prenova stanovanjaPrenova stanovanja Ljubljana- Koliko časa bo obnova stanovanja trajala

Naša ponudba obsega prenove stanovanje ne glede na to ali živite v mestu Ljubljana ali pa kjer koli drugje po Sloveniji. Zaupajte nam, predajte nam vaš ključ in v kratkem času bomo naredili vse v naši moči, da boste živeli udobneje. Povprečno obnova stanovanja traja dva tedna, seveda pa je odvisno od zahtevnosti projekta in velikosti bivalnih prostorov.

 

 

Se kdaj zgodi, da je končna cena celotne adaptacije stanovanje višja kot je bila predvidena

Za nami je že vrsto let izkušenj z določanju stroškov in s prenovami stanovanja v Ljubljani in drugje po Sloveniji, zato naša naša prva ponudba za prenovo stanovanja ne odstopa veliko od končnega plačila. Da pa bi bila obnova stanovanja za vas resnično ugodna, je ključnega pomena prvi ogled in načrtovanje celotne adaptacije stanovanja.
Vi poznate svoje želje, mi se spoznamo na svoje delo, zato nam zaupajte in skupaj bomo našli pravo rešitev. Ne glede na to ali se odločate za prenovo stanovanja v mestu kot je Ljubljana ali bi radi osvežili vašo staro hišo na podeželju, mi vam bomo pomagali kvalitetno in ugodno priti do nove podobe prostorov, ki vam bodo v zadovoljstvo in vam bodo služili še dolga leta.