Prenova stanovanja v sodoben bivalni prostor

Prenova stanovanja je potrebna, ko se v stanovanju ne počutite več dobro, če ga želite oddati ali prodati, skrajni čas pa je, ko že začne tudi razpadati. Kontaktirajte adaptacije VMD, kjer vam bomo z veseljem pomagali, ne glede na to ali gre za obsežno prenovo stanovanja v bloku ali manjša adaptacijska dela zgolj enega prostora. Da se boste lažje prepričali o naši sposobnosti, vam lahko pokažemo že opravljene prenove stanovanj v Ljubljani in drugih krajih, po ogledu stanja v stanovanju samem pa znamo zelo natančno oceniti tudi, kako dolgo bi trajala izvedba in koliko bi stala.

 

 

Temeljita prenova stanovanja v bloku

Celovita prenova stanovanj v LjubljaniNe veste točno, kaj pričakovati in kaj vse bo vsebovala vaša prenova stanovanja? Ideje, načrte, celo notranje opremo in dekor, lahko v celoti zaupate nam. Celovita prenova stanovanja zajema vrsto storitev, ki jih dobite pri nas na enem mestu. To so:

  • adaptacija kopalnic,
  • adaptacija vodovodne in električne napeljave,
  • polaganje talnih in stenskih oblog,
  • odvoz odpadnega in nabava novega materiala,
  • montaža pohištva in aparatov,
  • mizarske storitve,
  • zasteklitve.

Prenova stanovanja v bloku je lahko, zaradi majhnosti bivalnih prostorov, ki se med prenovo še zmanjšajo, neprijetno. Vedno se potrudimo, da je prenova stanovanja v bloku opravljena v rokih, ki jih določimo z vami in tako čim manj obremenjujoča za vas, pa tudi ostale stanovalce. Kateri prostor bomo prenavljali najprej in katera dela bomo izvedli, se odločimo skupaj z naročnikom, da je med prenovo stanovanja v bloku, bivanje za vse kolikor je mogoče nemoteno.

 

 

Planirate izvesti prenovo stanovanja v Ljubljani?

Prenova stanovanj v Ljubljani

Pokličite nas, če ugotovite, da je nujno potrebna prenova vašega stanovanja. Ljubljana z okolico je področje, kjer najhitreje pride do izmere celotnega stanovanja in priprave načrta prenove, saj je naše podjetje iz Grosuplja, seveda pa se kar se da ažurno, oglasimo tudi na drugih koncih Slovenije. V kolikor razmišljate, da bi svoje stanovanje oglaševali na nepremičninskem trgu, je vredno razmisliti, ali je smiselna tudi prenova stanovanja. Ljubljana, ima veliko povpraševanje po najemniških stanovanjih, ki pa so veliko bolj privlačna, če so nova ali brezhibno prenovljena. Zavedamo se, da je prenova stanovanja v Ljubljani lahko zelo velik finančni zalogaj, zato se trudimo biti konkurenčni in svoje dolgoletno znanje ponuditi čim bolj ugodno, ampak še vedno tudi izredno kvalitetno. Pokličite nas ali pošljite povpraševanje in za prenovo stanovanja se lahko dogovorimo že jutri.