Renoviranje stanovanja

Celovito renoviranje oziroma obnova stanovanjaKo se odločate za renoviranje stanovanja in pregledujete našo spletno stran, posebno pozornost posvetite temu, katere ugodnosti vse vam pri adaptaciji stanovanja pri nas ponujamo. Pri prenovi stanovanja naj ideje ne bodo omejitev, temveč dodana vrednost, ki jo bo vaše stanovanje imelo in izziv, ki se ga bomo po najboljših močeh in po najbolj dostopni ceni potrudili opraviti. Pri prenovi stanovanja so ideje naročnika najbolj cenjene, seveda pa vam s predlogi vedno radi pridejo na pomoč naši izurjeni in inovativni oblikovalci in mojstri. Pri adaptaciji vašega stanovanja smo še posebej pozorni na to, da materiale za potrebe renoviranja stanovanja dobavljamo od zanesljivih, torej kakovostnih in hkrati cenovno ugodnih dobaviteljev, ki imajo naše dolgoletno zaupanje. S tem pri celovitih obnovah stanovanj tudi dosežemo, da je končna podoba stanovanja kljub svoji visoki kvaliteti materialov in izvedbe za naše naročnike tudi finančno dostopna in se tako kot dobra dolgoročna naložba izplača že v trenutku renoviranja stanovanja in se kot taka tudi čim prej povrne. Še posebej pa nam je pomembno, da prenovo stanovanja sestavljajo ideje in kritične pripombe našega naročnika, zadovoljstvu katerega smo v popolnosti predani.

 


Celovita prenova stanovanja

Celovita prenova stanovanja in hišPri celoviti prenovi stanovanja kot pri vsakem drugem renoviranju najprej stanovanje natančno izmerimo, se posvetujemo, katero pohištvo bi radi obdržali in katero naj odpeljemo, po svojih izkušnjah in vaših osebnih željah in idejah pripravimo renovacijski načrt in predračun, ki ga z vami predebatiramo do popolnosti, in ko ste z njim popolnoma zadovoljni, pričnemo z renoviranjem vašega stanovanja. Eden naših glavnih namenov pri renoviranju je poleg ergonomske praktičnosti in harmoničnosti ambienta tudi energetska učinkovitost vašega stanovanja. V ta namen pri celovitih obnovah stanovanj posebej pazimo tudi na to, da so materiali ne le dobro toplotno tesni, temveč tudi temu, da se pri celovitih prenovah stanovanja uresniči ideja učinkovite razporeditve pohištvenih elementov v prostoru oziroma celotni zgradbi, da bi ta omogočala kar najoptimalnejše kroženje zraka, najmanjše toplotne izgube in s tem največjo energetsko učinkovitost, kar je v času energetske negotovosti vedno bolj zaželeno.
Za podrobnejša vprašanja o celoviti prenovi stanovanja, ideje in mnenja nas kontaktirajte preko povpraševanja ali pa nas kar takoj pokličite. Z veseljem bomo vaš zanesljiv partner pri prenovi stanovanja.